AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Sinanpaşa Halk Eğitimi Merkezi

Yusuf AKOSMAN - Müdür Yardımcısı

1973 Sinanpaşa doğumluyum. İlkokul,Ortaokul ve lise tahsilimi Sinanpaşa ilçesinde tamamladım. 1990 yılında Lise Birinciliği kontenjanından girdiğim Bursa Uludağ üniversitesi İlahiyat Fakültesine 3 yıl devam ettikten sonra bıraktım ve aynı üniversitenin Sınıf öğretmenliği bölümünden 1997 yılında mezun oldarak aynı yıl Erzurum ilinde öğretmenliğe başladım.Daha sonra sırasıyla Sinanpaşa ilçesinin Tokuşlar , Düzağaç, Ahmetpaşa ve son olarakta Kılıçarslan kasabalarında görevime devam ettim..Müdür yardımcılığı yazılı sınav sonucuna göre yapılan atamalarda 19 Eylül 2016´ da Sinanpaşa Halk Eğitim merkezine atanarak kurslardan sorumlu müdür yardımcısı olarak göreve başladım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.